Equips de neteja

Aspiradors, escombradores, fregadores, mixtes ... i tot tipus d'equips de neteja per al seu magatzem.
Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Aspiradors

Els aspiradors industrials són màquines que funcionen amb una bomba d'aire per aspirar la pols o les partícules de brutícia en qualsevol superfície.

Hi aspiradors d'alt rendiment, lleugers, d'un motor, per netejar superfícies tant humides com seques, per a àrees àmplies i fins i tot aspiradors de motxilla, per poder arribar a pràcticament a qualsevol lloc.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Escombradores

Les escombradores són màquines per recollir residus en espais reduïts i compactes, dissenyades per treballar sense cables.

El seu funcionament consisteix en el moviment giratori dels seus raspalls, estant situats a la part davantera de la màquina, redirigint els residus a la part inferior on seran emmagatzemats en un dipòsit. Hi escombradores de conductor a peu o assegut.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Fregadores

Les fregadores són màquines per rentar i assecar sòls i paviments. Es compon d'uns raspalls giratoris acompanyats d'aigua i detergent.

Existeixen fregadores de conductor a peu per una potent neteja en espais reduïts i fregadores de conductor assegut, per netejar espais amplis en menys temps.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Mixtes

Les escombradores-fregadores són màquines dissenyades per recollir els residus, rentar i assecar d'una sola passada.

Perfectes per obtenir un escombrat i un fregat de forma eficaç, per netejar superfícies àmplies tant en espais interiors com exteriors.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Polidores

Les polidores són màquines dissenyades per donar brillantor i polir sòls de diferents materials, fins i tot per a superfícies desiguals.

Venda, lloguer i manteniment de tot tipus de productes per al seu magatzem.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació.