Equips de manutenció

Carretons elevadors, transpaletes, apiladors... i tot tipus d'equips de manutenció per al seu magatzem.
Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons elevadors trilaterals

Els carretons trilaterals són màquines per treballar en passadissos estrets, permetent aprofitar l'espai a l'màxim al seu magatzem.

Proporciona un emmagatzematge d'alta densitat i màxim rendiment. Ofereix diferents opcions de capacitat de càrrega, des de 1.000 kg fins a 1.500 kg. Alçada d'elevació des de 7.700 mm fins a 16.900 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons frontals elèctrics

El carretó frontal elèctric és un vehicle contrapesat propulsat per un motor elèctric per pujar i baixar mercaderia.

És d'ús industrial i s'utilitza en magatzems i centres logístics per transportar palets amb mercaderies. Amb capacitat de càrrega des dels 1.300 kg fins a 5.500 kg. Alçada d'elevació des de 5.200 mm fins a 6.000 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons frontals dièsel

Els carretons amb motor combustió interna són dissenyades per a treballar a l'exterior i per a un nivell treball més exigent i aplicacions més dures.

Disposem d'una àmplia gamma que abasta diferents capacitats i configuracions de motor que proporcionen versatilitat per a una gran varietat d'aplicacions i indústries. Amb capacitat de càrrega des de 1.600 kg fins a 16.000 kg. Alçada d'elevació des de 5.300 mm fins a 6.000 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons retràctils

Els carretons elevadors retràctils es caracteritzen per realitzar el desplaçament i maniobres de gir i elevació retraient el pal.

És el carretó ideal per apilar a gran alçada, permetent maniobrar amb més precisió. Garanteix una millor productivitat augmentant la velocitat de desplaçament en recorreguts a grans distàncies. Amb capacitat de càrrega des dels 1.400 kg fins a 2.500 kg. Alçada d'elevació des de 5.000 mm fins a 12.750 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Transpaletes manuals

La transpaleta manual és una màquina utilitzable a mà, per al trasllat horitzontal de càrregues unitàries sobre palet. S'utilitza per a aplicacions on la distància de desplaçament no sigui molt elevada i la càrrega a transportar no sigui molt pesada.

Té una capacitat de càrrega de 2.200 kg.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Transpaletes electro manuals

La transpaleta electro manual, a l'igual que la transpaleta elèctrica, serveix per desplaçar les càrregues en espais reduïts de comandes a baix nivell. Amb la diferència que la translació i l'elevació es realitzen de manera elèctrica i el descens és manual.

Disposa d'una capacitat de càrrega de 1.500 kg, i una bateria de liti de 24V 35AH.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Transpaletes elèctriques

La transpaleta elèctrica incorpora un motor elèctric que realitza les funcions de desplaçament i elevació, permetent desplaçar les càrregues amb més facilitat per a l'operari.

La transpaleta està dissenyada per al transport de mercaderies dins de naus i centres logístics en espais reduïts i preparació de comandes a baix nivell, per curts recorreguts d'elevació. Amb capacitat de càrrega des de 1.200 kg fins a 3.000 kg. Alçada d'elevació fins a 2.100 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Apiladors de palets

L'apilador elèctric és ideal per aprofitar l'espai a l'màxim i apilar palets en alçada, per al trasllat de mercaderies a diferents altures. És el resultat d'una transpaleta amb opció d'elevació.

Disposem d'apiladors tant amb carretillero a peu fins apiladors amb conductor a bord. Proporcionem diferents mesures de capacitat de càrrega, que oscil·len entre 1.000 kg i 2.000 kg. Alçada d'elevació des de 1.500 mm fins a 6.000 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Recollidores de comandes

Una recollidora de comandes està dissenyada per facilitar la preparació de comandes, ideal per a operacions on la recollida hagi de ser més ràpida i exacta i es necessiti optimitzar el temps de recollida.

És una de les solucions més eficients i de millor relació cost eficàcia per efectuar la recollida de comandes dels clients de manera eficient i ràpida. Amb capacitat de càrrega des dels 1.000 kg fins a 2.500 kg. Alçada d'elevació fins a 8.800 mm.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Tractors de remolcat

Els tractors de remolcat són vehicles industrials per al trasllat de càrregues de gran pes, per al transport i remolc de càrregues variades.

Són una solució eficient per a les operacions d'alimentació de línia en la fabricació. Es poden enganxar un o més remolcs per al transport en rutes llargues. Els tractors d'arrossegament ofereixen la possibilitat de conductor a peu o assegut, per a operacions de treball pesat. Amb capacitat de càrrega des de 5.000 kg fins a 8.000 kg.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons 4 camins

Els carretons 4 camins són màquines dissenyades per a poder desplaçar-se en les 4 direccions amb diferents cabines de conducció.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons ATEX

Els carretons Atex estan dissenyats per treballar en zones on hi hagi la presència de gasos, vapors o partícules de pols inflamables. D'aquesta manera, es pot realitzar la conversió de la seva maquinària en antideflagrant (Atex) per poder garantir una protecció elèctrica i mecànica que elimini qualsevol risc d'explosió.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Vehicles elèctrics

Els vehicles elèctrics són originalment dissenyats per al transport de passatgers entre diferents naus i superfícies podent-se utilitzar a una velocitat màxima de 30 km / h. Disponible per portar des de 2 passatgers fins a 8.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Acer inoxidable

La maquinària SAMAG està dissenyada per treballar en empreses on la higiene i la neteja sigui essencial en el transport de mercaderies, i per al treball en zones de existeixin problemes de corrosió. Ideal per a indústries alimentàries.

Venda, lloguer i manteniment de tot tipus de productes per al seu magatzem.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació.