Altres productes

Àmplia gamma de productes per a magatzem i solucions per al Packaging final dels seus productes.
Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Plataformes aèries

Les plataformes aèries són màquines dissenyades per a poder realitzar treballs en diferents alçades, verticalment.

Ideals per maniobrar en espais reduïts, disponibles tant per treballar en interior com en exterior. Aquestes màquines poden ser elèctriques o de combustió interna.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Braços articulats

Els braços articulats són màquines dissenyades per a realitzar treballs en alçada que permet circular en direccions oposades, podent viatjar tant horitzontal com verticalment. Ideal per realitzar treballs en àrees de difícil accés. Disponibles tant per treballar en interior com exterior i poden ser elèctriques o de combustió interna.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Carretons d'alumini

El carretó d'alumini està dissenyada per transportar càrrega manualment, facilitant el desplaçament de mercaderies gràcies a la seva gran qualitat, resistència i ergonomia. És un producte format per diferents peces desmuntables, de manera que aquestes es poden reposar quan estiguin danyades sense necessitat de tenir comprar una altra unitat.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Prestatgeries industrials

Les prestatgeries industrials metàl·liques són sistemes d'ordenació molt versàtils especialment dissenyades per emmagatzemar tot tipus de mercaderia en un magatzem. Àmplia gamma de models amb gran varietat de mides i acabats per aprofitar l'espai, mantenir l'ordre i optimitzar els processos de treball.

Maquinària de Packaging

La maquinària de packaging són màquines dissenyades per oferir tot tipus de solucions per a l'optimització dels processos d'embalatge.
Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Compactadores

Les compactadores són màquines dissenyades per reduir la mida de l'material i premsar els residus. És la solució ideal per a empreses on les restes de plàstic, cartró, etc. ocupen un gran espai.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Embolicadores

Les embolicadores són màquines que serveixen per embolicar productes utilitzant film extensible. Disposem d'embolicadores de palets verticals i horitzontals.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Fleixadores

Les fleixadores són màquines que serveixen per flectir productes, col·locant el fleix per reforçar els paquets. El fleix són tires que poden ser de diferents materials, com ara plàstic, tèxtil, acer, metall, polipropilè o polièster.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Material d'embalatge

El material d'embalatge és l'embolcall que protegeix cada producte per facilitar la seva manipulació, emmagatzematge i transport.

Venda, lloguer i manteniment de tot tipus de productes per al seu magatzem.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació.