Sobre nosaltres


 SETEGAR

Més de 50 anys oferint solucions per al seu magatzem.

SETEGAR 2002, S.L. és una empresa dedicada a oferir serveis integrals per als magatzems i centres productius que necessiten moure materials. Els serveis que ofereix són la venda, lloguer i manteniment de carretons elevadors, equips de neteja (polidores, escombradores, aspiradors, fregadores), Maquinària per al packaging (fleixadores, embolicadores, compactadores ...), prestatgeries, carretons d'alumini d'alta resistència, plataformes aèries, formació (carretons, plataformes aèries, pont grua) i molt més.

Setegar mai ha perdut de vista el seu origen i ens complau oferir als nostres clients un SAT d'alta qualitat amb professionals orientats a oferir el servei i recanvis que els nostres clients mereixen. Amb més de 50 anys d'experiència en el sector i centenars de clients que confien en els nostres productes i serveis.

Distribuïdor oficial de YALE, TENNANT, EXPRESSO i CONTROLPACK.

El Sr. Serafín García Fernández, el fundador, es va iniciar en el món dels equips de manutenció creant l'empresa Servei Tècnic García, dedicat a la reparació i manteniment d'aquests equips. A partir de llavors va anar desenvolupant el seu negoci incloent la venda i lloguer dels equips de manutenció.

Gràcies a la seva gran acceptació, es va crear Setegar 2002, S.L. Amb aquesta nova societat, Serafín va consolidar les diferents línies de negoci que els seus clients demanaven; reparació i manteniment d'equips de manutenció, lloguer i venda d'equips nous.

Actualment Setegar segueix sent una empresa familiar on la gestió la realitzen els descendents, mantenint en tot moment els valors amb què Serafín iniciar el seu camí empresarial.

Donada l'extensa experiència que posseeixen els professionals de Setegar, ens considerem un suport per als nostres clients. A més d'oferir tots els serveis i productes esmentats anteriorment assessorem als nostres clients sobre quines són les millors solucions que poden necessitar. Els ajudem a dissenyar els seus magatzems i rutes de transport intern dels materials. Les proveïm de la formació necessària per a aquestes solucions i en tot moment l'atenció és personalitzada.

 

Missió

Assessorar i oferir solucions integrals per a emmagatzematge i centres productius amb la necessitat d'emmagatzemar i moure mercaderies dins les seves instal·lacions.

Visió

Ser un referent a Catalunya dins de el sector per ajudar als nostres clients a optimitzar i innovar en els seus processos, instal·lacions i maquinària.

Valors

Honestedat, Qualitat, Confiança i Orientació a client.

Venda, lloguer i manteniment de tot tipus de productes per al seu magatzem.

Contacti amb nosaltres per demanar més informació.